Graph-Art Kft. - A családbarát kiadó

Kik vagyunk?

A Graph-Art 1992-ben kezdte meg működését grafikai stúdióként. Kezdetben könyvkiadóknak készítettünk könyvborító grafikákat, később komplett, színes könyv illusztrációkat. A kiadó első magazinját 1999-ben jelentette meg, Tudorka és Barátai címmel, a következő évben pedig saját értékesítő hálózatunk - Graph-Ker Kft. - kiépítésével juttattuk el termékeinket gyermekek ezreihez, országszerte.

Az olvasás élménye

Felelőséggel több mint 25 éve

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg, az értékesítő hálózatunk pedig több mint 5000 értékesítő helyet lát el a cégünk termékeivel.

Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Küldetésünk

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására.

A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Az oktatás színesítése

Oktatástámogató rendszer

Kiadványaink a tanintézményekben kaphatók, ezért önként vállalt kötelességünk, hogy segítsük, színesítsük az oktatást. Az oktatási tematikát jól kiegészítő, a tanmenetet szorosan követő magazinjaink a tanulást élményszerűvé téve segíthetik a pedagógusok munkáját.

E cél érdekében rendszeresen biztosítunk módszertani javaslatokat és letölthető segédleteket számukra: minden hónapban több tucat oktatási feladatot közlünk az újságokban, valamint a Pedagógusvilág honlapunkon már több mint 10 ezer ingyenesen elérhető tartalom közül válogathatnak.

A jövő közös érdekünk

A szülők, a pedagógusokkal karöltve nagyon sokat fáradoznak azon, hogy „építsék a jövőt”, azaz továbbörökítsék értékrendjüket a következő generációnak, miközben az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására is felkészítik őket.

Szívügyünk az olvasóvá nevelés – változatos és érdekes témákat kínáló magazinjainkkal végigkísérni és segíteni a gyermekeket abban a folyamatban, amelynek során értő és tudatos olvasóvá, magabiztosabb felnőttekké válnak.

A jövőt a gyerekekkel együtt építjük
Készségek fejlesztése

Testre szabott tevékenységek korosztály, személyes szükséglet és egyéni érdeklődés szerint

Motiváció és sikerélmény

Pozitív megerősítések gazdag eszköztára a reális énkép kialakulásához

Olvasásra nevelés

Az értő olvasás az önálló tanulás, a személyiségfejlődés és az életben való eligazodás kulcsa

Eredményes játszva tanulás

A támogató visszajelzések, pozitív példák eredménye a biztonságérzet és a lelki fejlődés

Élményteli közös időtöltés

Az együtt töltött pillanatok az alapjai a későbbi minőségi társas kapcsolatoknak

Alkalmazható tudás

Növekvő önbizalom, megnyugtató és kielégítő válasz a nagyvilág miértjeire

Karrier

Tegyünk együtt a jövő generációjáért!

A vállalkozásunk sikerességét a nálunk dolgozó emberek hozzáadott értéke garantálja. Kiadónknál nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségre, amelyet a munkatársaink szakmai hitelessége biztosít. A termelő folyamatban olyan tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt, akik nap mint nap odaadással végzik feladataikat.

Úgy hisszük, hogy a sokszínű hozzájárulás segíti elő a folyamatos innovációt és a stabil minőséget, amit képviselünk. Éppen ezért értékeljük, ha mind a termelésben részt vevőktől, mind az értékesítésben dolgozó munkatársainktól ötleteket kapunk egy-egy új termékhez, vagy magához a folyamathoz. A pro-aktív hozzáállás sok esetben remek megoldásokat szül. Az ötlettől a megvalósulásig komplex, egymásra épülő munkafolyamatok biztosítják a különböző részlegek értékes hozzájárulását.

Partnereink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-52-521-360 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.